Ledig stilling

Nord-Salten Kraft har ledig stilling som Bygg/anleggsingeniør innenfor kraftproduksjon.

Nord-Salten Kraft spiller en viktig rolle i det grønne skiftet i Nord-Salten. Vår kraftproduksjon skaper ren fornybar energi, og våre 6 vannkraftverk er med på å forsyne regionen med grønn energi. Vi søker aktivt å ta i bruk ny teknologi for å gjøre jobben grønnere, smartere og mer effektivt.

Vi søker etter deg som vil:

  • Delta i det grønne skiftet!
  • Bidra til elektrifisering og mer miljøvennlige løsninger.
  • Være med på å etablere nye løsninger og anlegg bygd for fremtiden!
  • Ha spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent konsern. 

Som Bygg/anleggsingeniør er du en av flere ressurser som har ansvar for prosjektering, planlegging og gjennomføring av prosjekter i samarbeid med dyktige kolleger.

Eksempler på arbeidsoppgaver:

  • Bygge og vedlikeholde kraftproduksjonens anlegg.
  • Prosjektledelse innen ansvarsområdet.
  • Bistå i prosjekter på kraftanleggene.
  • Bistå Vassdragsteknisk ansvarlig (VTA) med kontroll og vedlikehold av vannveier. På sikt få godkjenning som VTA/stedfortredende VTA.
  • Ansvarlig for brannberedskap.

Benytt muligheten til å oppleve Nord-Norge! Bo og jobb på vakre Hamarøy, midt mellom Lofoten, Steigen og Bodø. Vi kan love fantastiske omgivelser, et rikt kulturliv, trivelige mennesker og en interessant jobb.

Du må ha bachelorgrad eller Teknisk fagskole innen bygg/anlegg, gjerne med betongfag eller tilsvarende. Du må gjerne ha noe erfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke. 

Vi ser etter medarbeidere med gode samarbeidsegenskaper, som er løsningsorientert, strukturert og har evne til å skape tillit både eksternt og internt.

Bolig kan skaffes.

Spørsmål om stillingen kan rettes til produksjonssjef Odd-Erling Grimstad, tel 957 92 108. Søknad med CV og attester sendes til odderling.grimstad@nordsaltenkraft.no snarest og senest 31.05.2023.

Om oss

Nord-Salten Kraft er et framtidsrettet energikonsern med sterk lokal forankring og lang fartstid. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter for deg som vil bo og arbeide i Nord-Salten.

Konsernet har 55 ansatte og hovedkontor på Ulvsvåg i Hamarøy kommune hvor Nord-Salten Kraft Holding og datterselskapene Nord-Salten Kraft og Kystnett har kontorfellesskap. Konsernets virksomhet er utbygging og drift av strømnett, kraftproduksjon på 4 kraftverk og 2 småkraftverk, utbygging og drift av bredbånd samt strømsalg til private og næringsliv.  

Vi tilbyr spennende og variert arbeid i et solid og attraktivt konsern. Konsernet har et solid fagmiljø med fokus på kompetanse og kvalitet. Vi har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, velordnede arbeidsforhold og et hektisk men trivelig arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har et godt arbeidsmiljø og lavt sykefravær, og driver i tidsriktige lokaler. Vi tilbyr hjelp til å skaffe bolig. 

Åpne søknader

Hvis du er interessert i å undersøke jobbmuligheter må du gjerne ta kontakt med viseadministrerende direktør Tone Jespersen på e-post tone.jespersen@nordsaltenkraft.no, på mobil 93451905, eller komme innom vårt hovedkontor i Ulvsvåg.