Steigenlag gjorde det godt i USA

02. Juni 2017
Laget MacGyver fra Steigen fikk delta i verdensfinale i St. Luis, USA i teknologiturneringen FirstLegoLeague etter at de gjorde det godt i den Skandinaviske finalen.

MacGyver var best av de skandinaviske lagene og kom på 11. plass av 103 lag. Vi gratulerer med flott prestasjon!
Nord-Salten Kraft AS ga økonomisk støtte til laget slik at de kunne delta i teknologiturneringen, og vi har nå mottatt hyggelig takkebrev fra dem.

"MacGyver hadde en helt fantastisk tur til USA. Vi fikk møtt mange andre flotte deltagere og har dannet nye venner fra verden over. Støtten gikk til opphold, reise, mat og deler til robot, forskning etc. Vi kunne ikke gjort dette uten dere. I robotkonkurransen gjorde vi det helt fantastisk! Vi kjørte 299 poeng, som ga oss 11. plass av 103 lag. Beste Skandinaviske score denne sesongen. Vi holdt presentasjonene våre til dommerne, noe som gikk flott. Det holdt dessverre ikke til pokal, men pytt pytt. Vi er utrolig takknemlig for at vi fikk sjansen for å være med i denne sesongen. Vi kom mye lengre enn forventet. Om noen hadde sagt i september at vi skulle komme til USA, hadde det vært helt uvirkelig. Som gruppe har vi blitt enda mer samlet, og samarbeider mye bedre nå, enn i begynnelsen av sesongen. Igjen, en stor, stor takk for at dere kunne sponse oss med dette prosjektet!

Mvh. MacGyver"

MacGyver laget