Bidrag til lokalmiljøet

Visste du at Nord-Salten Kraft AS hvert år deler ut 500 000 kroner til lokale lag og foreninger i Nord-Salten? En av de vi sponset i 2019 er Drag Svømmeklubb. Når du handler strøm fra NSK støtter du en som støtter ditt lokalsamfunn. Fordi vi er en lokal drivkraft.

Den 22. mai avholdt Drag Svømmeklubb sitt årlige klubbstevne, i år med Nord-Salten Kraft som stevnesponsor. Omlag 40 svømmere fra klubben deltok, den yngste 5 år og den eldste 16 år. Svømmerne konkurrerte i øvelsene Fri, bryst, rygg, butterfly og Individuell medley, på lengder fra 25 til 100 meter. Alle fullførte med stil og var godt fornøyd med stevnet. Noen var med for første gang, andre er for «veteraner» å regne.

Drag Svømmeklubb har 220 medlemmer. Målet er at alle barn i skolealder skal bli svømmedyktige. 50 svømmere i alderen 5 til 18 år trener ukentlig, konkurransesvømmerne trener hele 5 ganger i uken i basseng! Hver uke er det også baby/barnesvøm, voksen- og familiesvøm.

Drag Svømmeklubb har som mål å være en god klubb for alle, både de som driver med konkurranse, de som bare ønsker å trene, men også for dem som ønsker litt rekreasjon i en hektisk hverdag.

Nord-Salten Kraft ønsker Drag Svømmeklubb og alle medlemmene lykke til med videre satsing! Vi er stolte over å støtte målsettingen om svømmedyktige barn i regionen.