Nye medarbeidere i NSK

To nye ansatte i Nord-Salten Kraft hadde første arbeidsdag 2. juni. Vi er glade for nye kolleger, og ikke minst for at vi lykkes med å finne kompetente nye ansatte som ønsker å bo og arbeide i Nord-Salten.

Christian Gulliksen (34 år) skal jobbe ved kraftverkene. Han kommer fra Drag og har erfaring fra bygg og anleggsbransjen.

Geir Magnus Fenes (25 år) er ansatt som business controller. Han har mastergrad som byggingeniør og i prosjektledelse samt et diplomstudie (1 år) i finans. Geir Magnus er fra Steigen, men utdanningen har han tatt i Australia, hvor han også har jobbet som prosjektingeniør/kontraktsadministrator.

For Christian var det ønsket om en god jobb hos en trygg arbeidsgiver med mulighet for å bo hjemme på Drag som førte ham til NSK. Selskapet hadde et godt rykte og den utlyste stillingen som energioperatør virket spennende forteller han.

Geir Magnus ønsket seg hjem til Nord-Salten og sier den utlyste stillingen var en kjempemulighet for ham som ville ha en jobb som var minst like bra som han hadde i Australia. Han mener NSK er et selskap som betyr mye for lokalsamfunnet, og dette var viktig for ham. Også utfordringene og kompetansen han kan få ved å jobbe i et spennende energikonsern lokket ham til jobben i NSK.

Vi ønsker våre nye kolleger velkommen!